Restaurant El Canigó

La millor cuina, en un entorn únic

Descobreixi al nostre restaurant el plaer de gaudir de la cuina mediterrània més exquisita en un ambient relaxant i elegant. Peix fresc, carns amb denominació d'origen, verdures, fruites i hortalisses de temporada ... Una cuina elaborada amb productes autòctons de primera qualitat, característics de la Costa Brava (Girona) a partir de receptes de la cuina catalana.

Les propostes del nostre xef adquireixen notorietat en combinar la gran qualitat dels ingredients frescos del mercat amb l'exquisidesa i varietat de la millor dieta mediterrània. Vanguardia i tradició s'uneixen a la nostra carta i el conviden a gaudir de tot el sabor de les nostres especialitats per aquesta temporada.

A més, a El Racó del Canigó trobarà una atenció excepcional per part del nostre servei i un ambient que convida a la distensió i a la comoditat, envoltat per l'entorn i les vistes úniques que ofereix el camp de golf .

Horaris:

  • Obert tots els dies de 13.00h a 15:30h i de 20.00h a 22:30h.
  • Informació i reserves: 972.566.700

Reserva Online

view desktop version

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació i oferir-vos el millor servei possible. Continuant navegant pel lloc que accepteu el seu ús.

Veure més
Ok